Lopen gesprekken met je verslaafde kind altijd uit op ruzie en ben je aan het eind van je latijn?

Ben je de wanhoop nabij? Vraag je jezelf af: "Wat kan ik nog doen om mijn kind weer op de rit te krijgen? Hoe krijg ik ooit weer rust in mijn leven?" Je hebt alles geprobeerd: belonen, straffen, boos worden en je kind zijn of haar gang laten gaan. Niets helpt. Het lijkt wel alsof je tegen een muur praat. Het wordt van kwaad tot erger. Het levert je in ieder geval niet de rust op waar je naar op zoek bent.

Herken jij de volgende problemen?

 • Je kind heeft een verslaving en dat levert enorme stress en frustratie op binnen jullie gezin
 • Je kind is vaak boos, agressief en onhandelbaar en dat heeft een negatieve invloed op de sfeer in huis
 • Het respectloze gedrag van je verslaafde kind vreet al je energie op
 • Je kind liegt, bedriegt en manipuleert je continu
 • Je kind walst keer op keer over je grenzen heen
 • Je hebt totaal geen vat meer op je kind en dat baart je ontzettend veel zorgen
 • Je voelt je machteloos en wanhopig en bent bang dat jij en je gezin onderdoor gaan aan de verslaving van je kind

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres

Ik geloof dat het voor jou mogelijk is om de band met je verslaafde kind te versterken, zodat je meer rust ervaart in je gezinsleven.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je waarschijnlijk aan kennis over de manier waarop je onbewust met je kind communiceert.

Weet dat er een oplossing is: je hebt in de omgang met je verslaafde kind gewoon nog wat te leren. Hoe kan het ook anders. Er is niet zomaar een handleiding voor het omgaan met je verslaafde kind.

Toch is het niet moeilijk om te leren. Zodra jij weet wat je kunt doen om je onbewuste gedrag om te buigen in bewust gedrag en dit ook consequent toepast, zal er in positieve zin iets veranderen in de relatie met je kind.

In de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ ontdek je hoe je dit kunt doen. Na het volgen van deze online training ben je in staat op een positieve en bewuste manier met je kind te communiceren, waardoor gesprekken niet meer eindigen in ruzie en de omgang met je kind veel beter zal verlopen.

Stap voor stap leg ik je uit wat je kunt doen om bewuster te worden van je manier van communiceren, wat de impact van je communicatie is op je kind en hoe je er in de toekomst voor kunt zorgen dat je succesvol bent in de communicatie met je kind. Ik pas deze strategieën nog dagelijks toe en heb hierdoor een beter contact met mijn kind dan ooit!

 

Nog niet zo lang geleden had ik continu ruzie met mijn verslaafde zoon en vloog het eten regelmatig door de huiskamer.

Ik was een lieve en zorgzame moeder, maar wist niets over verslaving. Laat staan dat ik besefte hoe ik (mede) met mijn eigen gedrag de verslaving van mijn zoon in stand hield. Het ging helemaal fout. Totdat ik besloot dat het zo niet langer kon.

Toen voelde ik: hier ga ik hoe dan ook iets aan veranderen. Ik startte een opleiding tot psychosociaal therapeut en besloot om meer kennis op te doen over de achterliggende processen van verslaving. En nog belangrijker: ik paste toe wat ik leerde en ontdekte. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier met mijn zoon en zijn verslaving omging en weer in verbinding kwam met hem.

Maar er was nog meer: ik kwam los van het idee dat ik alleen maar gelukkig kon zijn als mijn kind stopte met zijn verslaving. En toen veranderde er iets. Ik kwam uit de overlevingsmodus en durfde weer van het leven te genieten.

Het mooie aan dit alles is dat mijn persoonlijke ontwikkeling heeft bijgedragen aan mijn zoon zijn motivatie om hulp te zoeken. Hij heeft hulp gezocht voor zijn verslaving en is nu in herstel.

Met mijn opgedane kennis en persoonlijke ervaring wil ik jou nu helpen om meer rust in je gezinsleven te krijgen.

Met de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ ontdek je:

 • Waarom je reageert zoals je reageert. Je wordt bewust van je gewoontes en gedragingen tegenover je verslaafde kind
 • Wat je onderliggende behoeftes zijn en wat je belangrijk vindt in de relatie met je kind
 • Hoe je je eigen grenzen duidelijk aangeeft en hoe je je aan deze grenzen kunt houden
 • Hoe je je kind nuttige hulp biedt en motiveert om zelf zoveel mogelijk de verantwoordelijkheid over zijn of haar eigen leven te nemen
 • Hoe je duidelijk maakt wat je gevoelens zijn, je je kwetsbaarheid toont én dit bespreekbaar maakt
 • Hoe je zelfbewust en kordaat relevante problemen aan de orde stelt
 • Hoe je jezelf én je kind prikkelt tot verbetering en groei
 • Dat plezier hebben in het leven iets is waar jij zelf voor kiest

 

Ik wil me nu aanmelden

                               

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

 • Je krijgt direct toegang zodat je kunt starten wanneer je wil. Je kunt vandaag al beginnen!
 • Je krijgt trainingsvideo’s en een begeleidend werkboek met praktische uitleg
 • Je wordt voorzien van praktijkvoorbeelden, zodat je ziet hoe je de handvatten uit de online training kunt toepassen op je eigen leven
 • Je krijgt video’s met alledaagse voorbeelden, uitgebeeld met rollenspellen. Dit zorgt ervoor dat je je eigen situatie(s) sneller herkent
 • Je krijgt toegang tot een geheime Facebookgroep waar je in contact kunt komen met lotgenoten
 • Je volgt de juiste stappen in de juiste volgorde, zodat je precies weet wat je moet doen om meer rust in je gezinsleven te krijgen
 • Je bepaalt zelf het tempo waarop je ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ volgt. Jouw agenda is leidend en je kunt de online training vanuit huis of waar je maar wilt volgen.
 • Je creëert een gezonde balans tussen de aandacht voor je verslaafde kind en andere belangrijke dingen zoals je partner, je andere kinderen en je werk.

 

Ik wil me nu aanmelden

Zo gaan we te werk

Gedurende drie maanden ontvang je iedere week een stap-voor-stap video met bijbehorende opdrachten, praktijkvoorbeelden, audiobestanden en samenvattingen. Dit alles helpt je om op elk moment, in de juiste volgorde, precies te weten wat je moet doen om succesvol te worden in de communicatie met je kind. Bovendien krijg je toegang tot een geheime Facebookgroep waar je in contact kunt komen met lotgenoten. Leden van de groep kunnen van elkaar leren, tips met elkaar delen en elkaar vooruithelpen. Daarnaast kan het wederzijds tonen van begrip je steunen.

 

Voor wie is deze online training?

Omdat ik de beste resultaten wil behalen voor jou en je kind, werk ik het liefst met ouders die naar zichzelf durven kijken en zich écht willen ontwikkelen. Deze training is daarom het meest geschikt voor ouders die serieuze stappen willen maken en bereid zijn te investeren in zichzelf én in de relatie met het kind. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Meld je nu aan

Ben jij er klaar voor om je gezin en je eigen leven een positieve boost te geven en om samen met mij grote stappen te zetten? Schrijf je dan nu in voor de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’.

 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?
Je hebt direct toegang zodra je je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je niet meteen starten, dan is dat ook geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint.

Hoe lang duurt de training?
Gedurende drie maanden ontvang je wekelijks een nieuwe module. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules maakt. Je krijgt voor altijd toegang tot het materiaal, dus je kunt de tijd nemen.

Is de training geschikt voor alle ouders met een verslaafd kind?
Deze training is het meest geschikt voor ouders die ervan overtuigd zijn dat ze de situatie kunnen en willen veranderen en die plannen om willen zetten in actie. Ouders van kinderen met elke vorm van verslaving kunnen deze training volgen.

Ik werk fulltime en heb alleen in de avonden tijd om aan de training te werken. Kan ik dan toch meedoen?
Je volgt de trainingen waar je maar wil, in je eigen tempo en op dagen en tijden die jou schikken.

Ik heb totaal geen vat op mijn kind. Is de training dan wel geschikt voor mij?
Ja, de focus van de training ligt op het versterken van de band tussen jou en je kind. De training zal er uiteindelijk voor zorgen dat je je grenzen beter aan kunt geven en dat je weerbaarder bent. Dit maakt dat je weer grip krijgt op de situatie.

Ik weet nog maar net dat mijn kind drugs gebruikt, past deze training dan wel?
Er zijn veel ouders die mij vertellen dat ze het jammer vinden dat ze in het begin van de verslaving van hun kind geen hulp hebben gevraagd. Het zou ze een hoop ellende en energie hebben bespaard wanneer ze dit wel hadden gedaan. Je doet er dus juist verstandig aan om zo snel mogelijk te leren welke oplossingen tot succes leiden in de omgang met je kind.

Mijn kind is onder behandeling voor zijn verslaving, heeft het dan zin om deze training te volgen?
Dat heeft zeker zin. Als ouder en kind ben je nauw met elkaar verweven. Voor het slagen van de behandeling van je kind is het belangrijk dat ook jij je gedrag aanpast aan de nieuwe situatie. Zo komt er een goede samenwerking en communicatie tot stand. Dit bevordert de behandeling en de verbondenheid tussen jou en je kind.

Hoeveel tijd gaat de training me kosten?
Gemiddeld een uur per week. Het hangt ervan af hoe intensief je alle vragen beantwoordt en hoe veel je oefent om je nieuwe inzichten eigen te maken. Dit bepaal je uiteraard zelf. Hoe meer tijd je besteedt aan de oefeningen, hoe sneller jij je nieuwe gedrag toe kunt passen in je gezinsleven.

Ik ben niet zo handig met de computer, is de training dan wel goed te volgen?
De training is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dit wordt allemaal duidelijk aangegeven. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan is mijn technische team altijd bereikbaar voor vragen.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?
Investeren is altijd spannend. Bedenk dat je met deze training investeert in de ontwikkeling en groei van jezelf én je kind. Ik heb drie waardevolle vragen voor je samengesteld die je kunt overwegen voordat je de investering doet:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het me op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Ik wil me nu aanmelden