Ben jij aan het eind van je latijn, weet je niet meer wat je nog kunt doen maar weiger je de handdoek in de ring te gooien?


 

 

Laat dan even alles uit je handen vallen

 

Ben jij een betrokken ouder en herken jij je hierin?

 

 • Je kind blowt zich helemaal suf en is continu high, stoned, of sluit zich uren op in de slaapkamer om te kunnen gamen. Misschien staat je kind wel dagelijks strak van de speed of heeft hij of zij regelmatig een tomeloze energie na het gebruik van XTC pillen. Het enorme drugsgebruik of gamen baart jou in ieder geval ontzettend veel zorgen.
 • Je zoon of dochter vertoont vaak agressief en onhandelbaar gedrag. Jij probeert rustig te blijven en op een vriendelijk toon te zeggen wat je dwarszit, maar het lukt je niet meer. Zonder dat je het wil schiet je uit je slof en schreeuwt tegen je kind: “We gaan allemaal kapot aan jouw ellende. Stop met die rotzooi en ga iets maken van je leven.”
 • De ruzies worden erger en erger. Maar dat is nog niet alles. Je kind bedriegt en manipuleert het hele gezin. Je andere kinderen zijn bang voor het agressieve gedrag en gaan je zoon of dochter angstvallig uit de weg. Jij probeert de boel continu te sussen en doet er alles aan om je kind te “redden” van de ondergang.
 • Maar het vraagt veel van je. Het respectloze gedrag van je kind vreet al je energie. Keer op keer laat je over je grenzen heengaan. Sterker nog, je hebt geen idee meer wat je grenzen nog zijn.
 • Uiteindelijk probeer je het los te laten "Het heeft toch geen zin meer om er nog tegenin te gaan." Wanhopig kijk je toe hoe je je kind dreigt te verliezen. Het maakt je compleet radeloos. 

 

Wil jij de situatie bij jullie thuis weer dragelijk maken? En ben je op zoek naar meer rust in je gezin? Dan ben je hier aan het juiste adres.


Ook voor jou is het mogelijk om weer een leuk leven te gaan leiden. Daar ben ik van overtuigd! 

 

Als het nu niet lekker loopt bij jullie thuis, ontbreekt het je waarschijnlijk aan inzicht hoe je onbewust op je kind reageert en aan concrete stappen hoe je dit kunt veranderen. Herkenbaar?

Weet dan dat er een oplossing is: je hebt in het omgaan met je kind en zijn of haar verslavingsproblematiek gewoon nog wat te leren. Hoe kan het ook anders? Je hebt geen handleiding gekregen voor het omgaan met deze problemen.

Gelukkig is er goed nieuws. Het is niet moeilijk om te leren op een andere manier met je kind en de verslaving om te gaan. Zodra jij weet wat je kan doen en dit ook consequent toepast gaat er echt iets veranderen in jullie relatie.

In de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ ontdek je hoe je dit kunt doen. Na het volgen van deze online training ben je in staat op een positieve en bewuste manier gesprekken met je kind aan te gaan, weet je hoe je invloed kunt uitoefenen op je kind en heb je geleerd hoe je je eigen grenzen en behoeftes kenbaar maakt. Met heel mijn hart beloof ik je dat de training het contact tussen jullie beide goed zal doen. 

Stap voor stap leg ik je uit wat je kunt doen om bewuster te worden van de manier waarop jij gesprekken met je kind voert, wat de impact van jouw manier van praten tegen je kind is, en hoe je er in de toekomst voor kunt zorgen dat jullie weer op in positieve manier in contact komen met elkaar. Zelf pas ik deze strategieën nog dagelijks toe en heb hierdoor een beter contact met mijn kind dan ooit!

 

 

Nog niet zo lang geleden had ik continu ruzie met mijn verslaafde zoon en vloog de macaroni door de huiskamer.​

 

Ik was een lieve en zorgzame moeder, maar wist niets over verslaving. Laat staan dat ik besefte hoe ik (mede) met mijn eigen gedrag de verslaving van mijn zoon in stand hield. Het ging helemaal fout. Totdat ik besloot dat het zo niet langer kon.

Toen voelde ik: hier ga ik hoe dan ook iets aan veranderen. Ik besloot om op een andere manier met mijn zoon en de verslaving te leren omgaan. En nog belangrijker: ik paste toe wat ik leerde en ontdekte. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in contact kwam met mijn zoon.

Maar er was nog meer: tijdens de verslavingsperiode van mijn zoon was ik mezelf helemaal kwijtgeraakt. Eerlijk gezegd had ik geen idee meer wie ik was en wat mijn grenzen en behoeftes waren. Gelukkig had ik het besef dat ik hier mijn kind en mezelf niet mee hielp. Ik zocht hulp en vond mezelf weer terug.

Ik kwam los van het idee dat ik alleen maar happy kon zijn als mijn kind stopte met het gebruik van drugs. Deze inzichten hebben mijn leven compleet veranderd. Ik stapte uit mijn overlevingsmechanisme en ging weer genieten van het leven.

Ondanks de verslaving van mijn kind ben ik in staat geweest om weer rust te creëren in mijn gezin. Rust creëren in je gezin is echt gemakkelijker dan je denkt, als je maar de juiste stappen zet. Daarom deel ik dit zo graag met je. Ik gun je dat ook jouw leven weer dragelijk wordt en er weer rust en harmonie ontstaat binnen jullie gezin.

Met de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ ontdek je:

 

 • Waarom je reageert zoals je reageert. Je wordt bewust van je gewoontes en gedragingen tegenover je verslaafde kind.
 • Welke behoeftes jij hebt, hoe je deze op een respectvolle manier duidelijk maakt tegenover je kind, en hoe je ervoor zorgt dat er ook daadwerkelijk rekening mee gehouden wordt.  
 • Hoe je je grenzen duidelijk aangeeft en wat je kunt doen om aan deze grenzen te hanteren
 • Wat je kunt doen om je kind (passend bij de leeftijd), te motiveren zoveel mogelijk zelf de verantwoordelijkheid over zijn of haar leven te nemen.
 • Hoe je duidelijk maakt wat je gevoelens zijn, je kwetsbaarheid toont én dit bespreekbaar maakt en welke positieve invloed dit heeft op je kind.
 • Hoe je zelfbewust en vastbesloten relevante problemen aan de orde stelt.
 • Hoe je jezelf én je kind uitdaagt tot verbetering en groei.
 • Wat je kunt doen om je kind nuttige hulp te bieden bij de verslavingsproblematiek.
 • Dat plezier hebben in het leven iets is waar jij zelf voor kiest.

Ik wil me nu aanmelden

                               

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

 • Je krijgt direct toegang zodat je kunt starten wanneer je wil. Je kunt vandaag al beginnen!
 • Je krijgt trainingsvideo’s en een begeleidend werkboek met praktische uitleg, zodat je precies weet hoe je met de situatie bij jullie thuis kan omgaan.
 • Je wordt voorzien van praktijkvoorbeelden, zodat je ziet hoe je de handvatten uit de online training kunt toepassen op je eigen leven.
 • Je krijgt video’s met alledaagse voorbeelden, uitgebeeld met rollenspellen. Dit zorgt ervoor dat je je eigen situatie(s) sneller herkent.
 • Je krijgt toegang tot een geheime Facebookgroep waar je in contact kunt komen met lotgenoten.
 • Je volgt de juiste stappen in de juiste volgorde, zodat je precies weet wat je moet doen om meer rust in je gezinsleven te krijgen.
 • Je bepaalt zelf het tempo waarop je ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ volgt. Jouw agenda is leidend en je kunt de online training vanuit huis of waar je maar wilt volgen.
 • Je creëert een gezonde balans tussen de aandacht voor je verslaafde kind en andere belangrijke dingen zoals je partner, je andere kinderen, je sociale leven en je werk.
 • Je ziet je leven weer dragelijk en uiteindelijk misschien zelfs wel plezierig worden.
 • Je krijgt eenvoudig en blijvend meer rust in je gezinsleven!

 

Ik wil me nu aanmelden

Zo gaan we te werk

Gedurende drie maanden ontvang je iedere week een stap-voor-stap video met bijbehorende opdrachten, praktijkvoorbeelden, audiobestanden en samenvattingen. Dit alles helpt je om op elk moment, in de juiste volgorde, precies te weten wat je moet doen om succesvol te worden in de communicatie met je kind. Bovendien krijg je toegang tot een geheime Facebookgroep waar je in contact kunt komen met lotgenoten. Leden van de groep kunnen van elkaar leren, tips met elkaar delen en elkaar vooruithelpen. Daarnaast kan het wederzijds tonen van begrip je steunen.

 

Voor wie is deze online training?

Omdat ik de beste resultaten wil behalen voor jou en je kind, werk ik het liefst met ouders die naar zichzelf durven kijken en zich écht willen ontwikkelen. Deze training is daarom het meest geschikt voor ouders die serieuze stappen willen maken en bereid zijn te investeren in zichzelf én in de relatie met het kind. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden.


En ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten gaat behalen. Dat is mijn drive. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je leven serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk gaat toepassen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. Dan weet ik zeker dat het contact met je kind zal verbeteren en de rust in jullie gezin weer terugkeert.

 

Meld je nu aan

Ben jij er klaar voor om je gezin en je eigen leven een positieve boost te geven en om samen met mij grote stappen te zetten? Schrijf je dan nu in voor de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’.

 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de training?
Je hebt direct toegang zodra je je hebt aangemeld. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je niet meteen starten, dan is dat ook geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je daadwerkelijk begint.

Hoe lang duurt de training?
Gedurende drie maanden ontvang je wekelijks een nieuwe module. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules maakt. Je krijgt voor altijd toegang tot het materiaal, dus je kunt de tijd nemen.

Ik weet nog maar net dat mijn kind drugs gebruikt, past deze training dan wel?
Er zijn veel ouders die mij vertellen dat ze het jammer vinden dat ze in het begin van de verslaving van hun kind geen hulp hebben gevraagd. Het zou ze een hoop ellende en energie hebben bespaard wanneer ze dit wel hadden gedaan. Je doet er dus juist verstandig aan om zo snel mogelijk te leren welke oplossingen tot succes leiden in de omgang met je kind.

Is de training geschikt voor alle ouders met een verslaafd kind?
Deze training is het meest geschikt voor ouders die ervan overtuigd zijn dat ze de situatie kunnen en willen veranderen en die plannen om willen zetten in actie. Ouders van kinderen met elke vorm van verslaving kunnen deze training volgen.

Ik werk fulltime en heb alleen in de avonden tijd om aan de training te werken. Kan ik dan toch meedoen?
Je volgt de trainingen waar je maar wil, in je eigen tempo en op dagen en tijden die jou schikken.

Ik heb totaal geen vat op mijn kind. Is de training dan wel geschikt voor mij?
Ja, de focus van de training ligt op het versterken van de band tussen jou en je kind. De training zal er uiteindelijk voor zorgen dat je je grenzen beter aan kunt geven en dat je weerbaarder bent. Dit maakt dat je weer grip krijgt op de situatie.

Mijn kind is onder behandeling voor zijn verslaving, heeft het dan zin om deze training te volgen?
Dat heeft zeker zin. Als ouder en kind ben je nauw met elkaar verweven. Voor het slagen van de behandeling van je kind is het belangrijk dat ook jij je gedrag aanpast aan de nieuwe situatie. Zo komt er een goede samenwerking en communicatie tot stand. Dit bevordert de behandeling en de verbondenheid tussen jou en je kind.

Hoeveel tijd gaat de training me kosten?
Gemiddeld een uur per week. Het hangt ervan af hoe intensief je alle vragen beantwoordt en hoe veel je oefent om je nieuwe inzichten eigen te maken. Dit bepaal je uiteraard zelf. Hoe meer tijd je besteedt aan de oefeningen, hoe sneller jij je nieuwe gedrag toe kunt passen in je gezinsleven.

Ik ben niet zo handig met de computer, is de training dan wel goed te volgen?
De training is heel eenvoudig te volgen. Het is een kwestie van klikken op linkjes die je krijgt toegestuurd. Dit wordt allemaal duidelijk aangegeven. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan is mijn technische team altijd bereikbaar voor vragen.

Ik vind het spannend om deze investering te doen. Heb je een tip?
Investeren is altijd spannend. Bedenk dat je met deze training investeert in de ontwikkeling en groei van jezelf én je kind. Ik heb drie waardevolle vragen voor je samengesteld die je kunt overwegen voordat je de investering doet:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het me op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Ik wil me nu aanmelden