Missie

Met Mijn kind is verslaafd richt ik me op het coachen en begeleiden van ouders van een kind met een verslaving. Het is mijn passie om mezelf met hart en ziel in te zetten voor deze ouders en hen te helpen bij het creëren van meer rust en harmonie in het gezinsleven.

 

Ik bied toegankelijke hulp bij het versterken van de band tussen de ouder en het kind. Mijn overtuiging is dat een verandering van levenshouding van de ouder niet alleen bij kan dragen aan een betere kwaliteit van het eigen leven, maar ook aan het herstel van het kind. 

 

 

Visie

Met Mijn kind is verslaafd wil ik bijdragen aan een leven vol liefde en geluk waarin ouders weer in goede verbinding staan met zichzelf en met hun kind. Ik geloof dat iedere ouder het  vermogen heeft om een nieuwe richting in te slaan. Ik help je om deze vermogens te ontdekken en te leren gebruiken, zodat jij en je kind de liefde en het geluk kunnen hervinden.

 

"Droom het, geloof het, realiseer het!"