Coaching

Soms heb je zo’n moment in je leven waarop je wil dat iemand anders je vertelt wat je het beste kunt doen, omdat jij totaal geen idee meer hebt hoe je de problemen tussen jou en je verslaafde kind kunt oplossen. Je voelt dat je de grip over je leven en het leven van je kind kwijtraakt. Je wil dolgraag weten hoe jij je kind van zijn of haar verslaving af kan helpen, hoe je je kind bereikt en ervoor zorgt dat hij of zij weer naar je luistert.

Je hebt dit al met je partner, vrienden of andere dierbaren in je omgeving besproken, maar zij kunnen je niet helpen. Daarom ben je hier. Je wil gewoon weten hoe het weer gezellig wordt bij jullie thuis en hoe je je kind kunt motiveren om in behandeling te gaan, maar hoe bereik je dat?

Ik kan je helpen​. Samen kijken we hoe je negatieve patronen in de relatie met je verslaafde kind kunt doorbreken. We onderzoeken wat de invloed van je gedragspatronen op je alledaagse leven is en hoe je deze zodanig kunt veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen. We gaan op zoek naar oplossingen die jouw leven en mogelijk ook het leven van je kind sterk verbeteren.

 

DIT DOEN WE OP DE VOLGENDE MANIEREN:

 

ONLINE TRAINING 'SNEL MEER RUST IN JE GEZINSLEVEN ZONDER CONFLICTEN MET JE VERSLAAFDE KIND'

Dit is echt iets voor jou als je:

 • Een enorme betrokkenheid voelt bij je kind, maar de relatie met je verslaafde kind allesbehalve lekker loopt, waardoor jullie continu conflicten en ruzies hebben
 • Je heel hard werkt om je kind te helpen, maar behoefte hebt aan meer kennis en inzicht om blijvende veranderingen teweeg te kunnen brengen
 • Last hebt van schuldgevoelens en een gevoel van machteloosheid
 • Niet precies weet hoe je oude gewoonten die niet blijken te werken, kunt veranderen in praktisch gedrag waardoor je je beter gaat voelen
 • Een goede relatie met je kind wil, maar ook je eigen leven belangrijk vindt

 

Meer over ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’

 

PERSOONLIJKE COACHING

In een serie een-op-een gesprekken achterhalen we samen hoe jij handelt in de relatie met je kind en welke patronen er ontstaan zijn. We draaien de film terug en bekijken stap voor stap hoe jij je persoonlijke kwaliteiten kunt inzetten om de omgang met je kind te verbeteren. Je krijgt helder inzicht in hoe je bepaalde zaken direct op een andere manier kunt aanpakken. Samen stellen we doelen om de relatie met je kind te verbeteren. We kiezen voor doelen die jij belangrijk vindt en waar jij je goed bij voelt. Dit doen we aan de hand van een concreet actieplan. Hierbij staat de relatie tussen jou en je kind centraal.

Met deze een-op-een begeleiding krijg je onder andere:

 • Ondersteuning om de conflicten en ruzies met je kind structureel te verminderen
 • Concrete tips en aanwijzingen om de problematiek in je leven op de juiste manier aan te pakken
 • Helderheid over dat wat jij belangrijk vindt in het leven en de doelen die je helpen dat te bereiken
 • Een actieplan dat je helpt om je woorden om te zetten in daden
 • Persoonlijke hulp bij het optimaliseren van de kwaliteit van je eigen leven, waardoor je minder afhankelijk bent van het verslavingsgedrag van je kind

 

Vraag hier een gesprek voor persoonlijke coaching aan

 

Gratis sessie

Wil je anders leren omgaan met je kind en zijn of haar verslaving? Vraag je je af wat daarvoor nodig is en of ik je daarbij kan helpen? In een gratis sessie kijk ik samen met jou naar:

 • Waar je heen wil in de relatie met je kind
 • Wat jou op dit moment het meest belemmert om daar te komen
 • Wat het eerste is dat je nu kunt oppakken om de relatie met je kind te verbeteren
 • Hoe ik je verder kan helpen met het creëren van meer rust en harmonie in je (gezins)leven

 

Ik werk het liefst met ouders die naar zichzelf durven kijken en zich écht willen ontwikkelen. Dat doe ik omdat ik de beste resultaten wil behalen voor jou en je kind. Ik verwacht dan ook dat je serieuze stappen wil maken en bereid bent te investeren in jezelf en in de relatie met je kind wanneer je met mij in gesprek wil voor persoonlijke coaching.

Ben jij zo’n ouder? Klik dan op onderstaande link en vraag een gratis sessie met me aan. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op.

 

Vraag een gratis sessie aan