27
okt

Lancering Online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind.’

Yihaahhh! Vandaag heb ik héél goed nieuws: de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ staat online. Ik ben zó blij. Om eerlijk te zijn heeft het me veel bloed, zweet en tranen gekost, maar het resultaat mag er zijn en ik ben er apetrots op. Ik neem je in dit verhaal mee op de weg er naartoe en leg je uit waarom de online training erg interessant kan zijn voor jou.  

Het ontstaan van Mijn kind is verslaafd

Zoals veel van jullie inmiddels weten ging aan het ontstaan van Mijn kind is verslaafd een heftige periode vooraf. Verslaving speelde een grote rol in mijn gezinsleven. Mijn zoon was verslaafd aan harddrugs en ik wist totaal niet hoe ik ermee om moest gaan. Overdag hield ik me sterk, maar ’s avonds thuis op de bank voelde ik me angstig en eenzaam. Ik durfde niet te voelen, was bang dat ik zou instorten en bleef maar piekeren over wat ik kon doen om mijn verslaafde kind te helpen.

Mijn kind én ik hadden beide hulp nodig

Ik zocht hulp. Tijdens mijn zoektocht naar hulp ontdekte ik twee belangrijke dingen: dat de meeste hulp zich richtte op mijn verslaafde kind en niet op mij als ouder. De tweede ontdekking die ik deed was dat ik zelf ook héél hard hulp nodig had om met de verslaving van mijn kind om te gaan. Ik wist me geen raad en had begeleiding nodig om te leren hoe ik mijn kind én mezelf uit deze hopeloze situatie kon halen. Alles wilde ik doen om ons er bovenop te helpen, maar ik had geen idee hoe ik dat kon doen. Het ontbrak me aan kennis.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn ontdekkingsreis om als ouder van een verslaafd kind beter met mijn kind en de verslaving om te gaan, startte ik bij een psychotherapeut. In deze therapie leerde ik mijn oude opgedane pijn en verdriet uit het verleden te helen. Ik leerde mezelf te accepteren zoals ik ben, inclusief mijn tekortkomingen. Hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen en ging ik anders naar mezelf en mijn kind(eren) kijken.

Psychosociaal therapeut

Ik kreeg de smaak te pakken. Om nog meer kennis op te doen en mezelf verder te ontwikkelen besloot ik te starten met de HBO opleiding tot psychosociaal therapeut. Tijdens deze opleiding ontstond het idee om ouders van een kind met een verslaving te gaan helpen met mijn professionele kennis én opgedane ervaring als ouder van een kind met een verslaving.

Je kind op de eerste plaats

Omdat ik weet dat ouders vaak geneigd zijn om hulp te zoeken voor het verslaafde kind en niet snel voor zichzelf, ben ik gaan nadenken over hoe ik ouders op een laagdrempelige manier kan helpen omgaan met de verslaving van hun kind. Vanuit deze basis heb ik een online training ontwikkeld: de training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind.’ Het grote voordeel van deze training is dat je de training thuis in een veilige en vertrouwde omgeving en in je eigen tempo kunt volgen.

Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind

In de online training krijg je kennis over de manier waarop jij als ouder met je kind communiceert. Stap voor stap krijg je uitleg over wat je kunt doen om bewuster te worden van je manier van communiceren, wat de impact van je communicatie is op je kind en hoe je er in de toekomst voor kunt zorgen dat je succesvol bent in de omgang met je kind. Zodra je weet wat je kunt doen om je onbewuste gedrag om te buigen naar bewust gedrag, zal er in de positieve zin iets veranderen in de relatie met je kind. Na het volgen van deze training ben je als ouder dan ook in staat op een positieve en bewuste manier met je kind te communiceren, waardoor gesprekken niet meer eindigen in ruzie en de omgang met je kind veel beter zal verlopen.

Ben jij er klaar voor?

De training `Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind' biedt een unieke kans om jou zo snel mogelijk dichterbij je kind te brengen. Zelf pas ik de strategieën uit de training nog dagelijks toe en hierdoor heb ik een beter contact met mijn kind dan ooit!

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om de band met je verslaafde kind te versterken, zodat je meer rust ervaart in je gezinsleven. Ben je benieuwd of deze training iets voor jou zou kunnen zijn of ben jij al klaar om je (gezins)leven een positieve draai te geven en om samen met mij grote stappen te zetten? Kijk dan op de pagina voor de online training ‘Snel meer rust in je gezinsleven zonder conflicten met je verslaafde kind’ en schrijf je in.

Ohja. En om te vieren dat de training online is geef ik je nu een kortingscode van 50 euro! Klinkt dat goed?

Ja, klinkt goed

 

Kortingscode

Kortingscode: OO-07194450-26

 

HELP JE MIJ DIT ARTIKEL TE DELEN? DANK JE WEL!

 Interessant artikel?

Vul je emailadres hieronder in, dan stuur ik je mijn blogupdates met advies direct toe.