14
feb

Ik hou van jou mijn lieve kind

Ik herinner de eerste dag nog, toen ik naar je keek. Ik wist nog niet wie jij was. Jij kende mij ook nog niet en toch was het gelijk al vertrouwd. Jij bleef me aankijken met je mooie lieve ogen, ik kon mijn ogen niet van jou afhouden. Ik werd nieuwsgierig naar wie jij was.

Mijn liefde blijft overeind

Even later dacht ik dat ik je kwijt was. Maar ondanks het jarenlange gevecht, het verdriet en de onmacht die ik voelde ten aanzien van je gedrag en verslaving blijft mijn liefde voor jou overeind. Ik heb me verloren en eenzaam gevoeld in het moederschap maar gelukkig is dat nu verleden tijd. Ik kan weer voelen dat we elkaar nodig hebben en wat nog belangrijker is, we geven elkaar het gevoel dat we onvoorwaardelijk van elkaar houden. Dat geeft me vertrouwen en stelt me gerust voor de toekomst.

Jouw mooie ogen

Langzaam zijn we naar een mooie relatie gegroeid, die slechts jij en ik kunnen begrijpen. Het is weer vertrouwd, net als de eerste dag dat ik je zag. Ik denk niet dat ik je ooit heb verteld, wat ik voelde toen ik jou voor de eerste keer zag. Die dag dat onze ogen samen kwamen, voelde ik mijn hart smelten. Jouw lach en jouw lieve ogen waren zo bijzonder voor mij, dat ik ze gewoonweg niet kon weerstaan. Onze ogen kwamen samen en er was gelijk een verbinding, een gevoel dat onze harten verenigd werden. Die dag is mijn leven veranderd.

Samenzijn

Telkens als ik in jouw ogen kijk, voel ik warmte en liefde in mijn hart. Ik geniet van de dingen die we samen doen en van de tijd die we samen door brengen. Je bent eenvoudigweg onweerstaanbaar. Ik hou van jou om wie je bent. Ik hou van je om wie ik geworden bent sinds ik jou moeder ben. Jij en ik samen, wij zijn een perfecte match. Ik hou van je humor, je aanstekelijke lach en enthousiasme. We zijn voor elkaar gemaakt.

Jij en ik

Jij hebt me geleerd, wat de ware betekenis van liefde is. Ik hoop dat je beseft hoeveel je voor me betekent. Hoewel wij sommige wegen afzonderlijke hebben afgelegd, geeft jouw liefde me het gevoel dat we alles weer aankunnen. Lieve schat, elke dag besef ik wat een geluk ik heb, dat jij in mijn leven bent gekomen. Ik wil je bedanken voor al het mooie wat we samen bezitten. Wanneer ik zeg, ik hou van jou, dan bedoel ik écht voor altijd!

 

Help je mij dit artikel te delen? Dankjewel!

 

 Interessant artikel?

Vul je emailadres hieronder in, dan stuur ik je mijn blogupdates met advies direct toe.