01
apr

Zo haal je het voorjaar in huis

Beter weer. Langere dagen. Meer energie. Het voorjaar heeft een heleboel fijne eigenschappen waar je kracht uit kan halen. Het is dé tijd om nieuwe dingen te ondernemen. Dingen waar je in het najaar en tijdens het slechte weer géén kracht voor had. Bijvoorbeeld het verbeteren van de relatie met je verslaafde kind.

Uit ervaring weet ik dat je als ouder van een kind met een verslaving vaak volledig uit balans bent geraakt. Ergens in de strijd tegen de verslaving van je kind ben je jezelf verloren. Je weet niet meer ‘hoe nu verder’. En juist daarom is de lente een goed moment om het anders te gaan doen.

Om te beginnen wil ik je geruststellen. Jij hebt zelf de sleutel op zak om verandering te brengen in de situatie. Je hebt alleen iemand nodig die je helpt de sleutel te vinden en te gebruiken. Ik geef je daarom de volgende kans: in de maand april krijg je van mij vijf coachingssessies via Skype voor het bedrag van 300,00 euro. Normaal kost je dit 375,00 euro. Dat is een voorjaarsvoordeel van 75,00 euro.

Wat gaan we doen?

In deze serie van vijf een-op-een gesprekken achterhalen we samen hoe jij handelt in de relatie met je kind. Stap voor stap bekijken we hoe jij je persoonlijke kwaliteiten kunt inzetten om de relatie met je kind te verbeteren. Je krijgt helder inzicht in hoe je bepaalde zaken op een andere manier kunt aanpakken. Een manier die direct werkt. Samen stellen we nieuwe doelen. Doelen die jij belangrijk vindt en waar jij je goed bij voelt. Dit doen we aan de hand van een actieplan. Hierbij staat de relatie tussen jou en je kind centraal.

Wat krijg je?

  • Vijf een-op-een gesprekken op maat, in te plannen van 1 april tot en met 30 juni 2018
  • Ondersteuning om de conflicten en ruzies met je kind terug te dringen en op een goede manier aan te pakken
  • Inzicht in wat jij belangrijk vindt in de relatie met je kind en doelen die je daar brengen
  • Een duidelijk actieplan waarmee jij je woorden omzet in daden
  • Mijn persoonlijk hulp bij het realiseren van meer kwaliteit in je leven, waardoor je minder afhankelijk bent van het verslavingsgedrag van je kind. 

 

Wil jij ervoor gaan?

Stuur dan een mailtje naar: esther@mijnkindisverslaafd.nl onder vermelding van Voorjaar.

 Interessant artikel?

Vul je emailadres hieronder in, dan stuur ik je mijn blogupdates met advies direct toe.